2015. december 13., vasárnap

Póréhagymával és zöldfűszeres krémsajttal töltött burgonya

A piacon sétálva mindig rádöbbenek,hogy ezek a mai burgonyák genetikailag kicsire vannak kódolva.Pedig ehhez az ételhez egyszerűen nem jók a kis burgonyák. Nagyon macerás velük dolgozni, mert könnyen szétesnek.

Hozzávalók:

  • 2 szál póréhagyma
  • 4 nagy burgonya
  • 150 g főtt füstölt császárszalonna
  • 250 g zöldfűszeres krémsajt
  • 2 db tojás
  • bors
A burgonyát héjában tedd fel főni.
A póréhagymát a császárszalonnán párold meg.
Ha a burgonya megfőtt pucold meg és vágd félbe és vájd ki a közepét.
Keverd össze a sajttal, a tojással,a sóval, a borssal és a póréhagymás császárszalonnával. Majd töltsd bele a burgonyába.
180 °C-ra előmelegített sütőben süsd meg.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése