2016. június 14., kedd

Cseresznyés mandulás sütemény

Az elronthatatlan recept cseresznyével és mandulával. A mérce mindig a joghurtos doboz.

Hozzávalók:

  • 2 doboz natúr joghurt
  • 1 doboz olaj
  • 1 doboz cukor
  • 4 doboz liszt
  • 4 db tojás
  • 12 g sütőpor
  • 50 g szeletelt mandula
  • 600 g cseresznye
A cukrot a tojásokkal keverd habosra, majd add hozzá a joghurtot és az olajat. Ezután szitáld bele a sütőport és a lisztet, majd keverd össze. Végül keverd el a tésztában a szeletelt mandulát.
Kivajazott tepsibe öntsd bele, majd egyenletesen szórd szét rajta a cseresznyét.
180 °C-ra előmelegített sütőben süsd tűpróbáig.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése