Hozzávalók:
- 500 g túró
- 250 g mascarpone
- 200 ml tejszín
- 2 tk vaníliakivonat
- 4 db tojás
- 30 g cukor
- 40 g babapiskóta
- 125 g málna
- 200 g áfonya
Válaszd ketté a tojásokat. A fehérjét verd kemény habbá. A sárgáját a cukorral keverd fehéredésig majd add hozzá a túrót,mascarponét,a tejszínt, a vaníliakivonatot. Ezután keverd bele az összetört babapiskótát. A tojáshabot óvatosan forgasd a masszába a gyümölcs felével együtt. A masszát öntsd bele a kivajazott és sütőpapírral bélelt kapcsos tortaformába. Szórd a tetejére a megmaradt gyümölcsöt és 185 °C-os légkeveréses sütőben tűpróbáig -kb.50-55 perc- süsd meg.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése